Mijn vriendin was dit weekend met haar vriendinnen op pad. Die zouden zich zeker wel vermaken, had zelf niks bijzonders in de planning, zou een filmpje worden en een lekker biertje. Iris, mijn stiefdochter zou ook op stap gaan met haar vriendinnen, vroeg wel of ze dan hier konden ‘voordrinken’. Ben ook jong geweest, dat was geen probleem. Gelukkig een ruime kamer, deed de schuifdeur wel dicht, stoorden wij elkaar niet. De vriendinnen waren er, ze gingen aan de keukentafel zitten, hadden allemaal zelf ook drinken meegenomen. Prachtig, stelletje ongeregeld.
De film was bijna afgelopen. had nog zin aan een biertje, het was echt aangenaam weer, dus nog een heerlijk koel biertje ging er wel in. Deed de schuifdeur open, de meiden hadden de grootste schik, werd even stil, ik moest wel door de keuken om mijn biertje te pakken. “En alles goed hier”? Hoefde ik niet eens te vragen, aan de lege flessen te zien vermaakten ze zich opperbest.

“Je mag er bij komen hoor, net zou gezellig, mits je het leuk vindt”. Iris stelde het voor. Wilde hun avond niet onderbreken. Maar haar vriendinnen Elske & Robin vonden het eigenlijk ook wel leuk als ik bij hen kwam zitten. Wat ik niet wist dat ze het over sex hadden gehad. Kwam ik later achter. Na goed, Ik kwam bij hen zitten. Bekeek de meiden eens goed. Gossie, echt al hele dames, alles er op en aan. En door het warme weer, niet al teveel aan, wel netjes hoor. Ze vonden het, merkte ik echt wel, interessant dat ik er bij was gaan zitten. Iris nam het woord. “Tim, ze moest giechelen, de vriendinnen ook, we hadden het zojuist over piemels”. Keek even een beetje vreemd dat Iris dit onderwerp benoemde. Maar deed alsof ik het ‘normaal’ vond. “Ohh, ja dat kan dat jullie dat met elkaar bespreken”. Iris keek naar Elske en Robin, ze zocht ‘steun’. Elske floepte het er uit. ‘Tim, wij hebben nog nooit een echte piemel gezien”. Ze keek voor ‘hulp’ richting Iris en Robin. “Jij bent er, ehhh, pffff, misschien dat wij die van jou mogen zien”? Ze kreeg een kleur van jewelste. Iris en Robin keken mij gespannen aan. Of, dat hadden ze natuurlijk al lang overlegd, ik werd heel boos om dat verzoek, of het zou de goede kant op gaan, dat ik er mee instemde.

Keek hen allemaal aan. Verlegen keken ze richting mij, even geen houding weten te geven. Dacht even goed na. Moest gewoon zeggen dat zo’n moment hen vast een keer zou overkomen. Maar, het idee, was het fout, niet echt, wist dat ze het echt wel voor zich zouden houden. “Nou, is prima, zie ineens blije gezichtjes. Ik ga staan. Laat mijn korte broek zakken. Heb door dit gedoe al een stijve. Sta in mijn onderbroek, ze moeten mijn aftekening van mijn stijve nu wel zien. De meiden giechelen, begrijp het echt wel, niet alleen voor hen spannend. Langzaam doe ik mijn onderbroek uit, mijn stijve zien ze in volle glorie. “Ohhh, wat groot”. Elske is de eerste die iets zegt. Zie Iris en Robin strak naar mijn stijve kijken. “Nou, dit is dus een stijve piemel”. Elske komt dichterbij. Ze kijkt Iris en Robin aan, meer voor ‘steun’, mag ik eens voelen”. Ze pakt mijn stijve al vast, wacht niet af of ik het goed vind. Haar kleine hand streelt mijn stijve. “Jeetje, wat een apart gevoel, hihi”. Ohhh, ik vind het heerlijk. Zeg het ineens. “Mond open”. Elske doet wat ik zeg. Pak mijn stijve vast en druk die eerst tegen har lippen. Zie hoe haar tongetje vanzelf naar buiten komt. “Lik mijn eikel eens lekker”. Ga rustig in en uit haar mond, concentreer mij alleen op Elske. Zie Iris en Robin toekijken wat wij aan het doen zijn.

“Ohhh, jaaa, Elske echt lekker”. Ze maakt me nog geiler. ‘Elske, even stoppen, jij gaat al je kleren uit doen, wil jou ook naakt zien”. Ze twijfelt geen seconde. Haar jurkje, slipje zijn echt heel snel uit. Kijk haar aan. Trek haar naar mij toe. Streel haar mooie billen, kus haar in haar nek, druk mijn stijve tegen haar aan. Houd mij zelf nu niet meer in. Beur haar op, zet haar op haar kont op de tafel, doe haar benen uit elkaar. Iris en Robin zijn heel stil, kijken toe wat er gebeurt. Druk mijn eikel tegen Elske’s kletsnatte, jonge poesje, stoot voorzichtig in haar. Zie haar verbaasde, geile blik, ze wordt geneukt. Doe het voorzichtig. Ga langzaam op en neer. Elske kreunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *