Al jaren kom ik in dezelfde supermarkt. En altijd werken daar leuke jongens en meiden. Iedere keer fantaseer ik dat ik met één van hen een geil avontuur zal gaan beleven. Zo heb ik een hele tijd geflirt met Bas. Een jongen van 22 jaar. Blonde haren, blauwe ogen en altijd een geile licht blauwe jeans aan. Mar het is er nog nooit van gekomen. Misschien dat het nog eens van komt. Sinds enkele weken werkt er een nieuwe jongen. Bobby, een donkere jongen, licht gespierd, heel vriendelijk. Hij is volgens mij een jaar of 24. Ik heb hem natuurlijk altijd in de gaten gehouden bij het bezoek aan de supermarkt. En wat viel mij op? Hij is altijd beleefder en vriendelijker tegen mannen en jongens. Ook tegen mij is hij altijd super vriendelijk. Het zou toch niet… Altijd wanneer ik de winkel in kom, rond dezelfde tijd, dan vult hij de producten bij de broodafdeling aan. Zo ook vandaag.

Ik kom de winkel en zie hem daar al weer aan het werk. Mijn geile Bobby…… Goed verzorgt, polo van de winkel aan, mooie Jordan sneaker en een fantastische G-Star jeans. Die broek zit écht als gegoten. Super strak om zijn mooie gespierde billen en een duidelijke bobbel aan de voorkant. Mijn pik begint bij het zien van dat strakke kontje al te werken. Zo verrekte geil. Wanner ik dichterbij kom, ziet hij mij komen en groet mij vriendelijk. Met een prachtige lach en met die mooie lippen. Oh wat zou ik die wel eens willen zoenen. “Goedemiddag meneer…” , het klinkt zo geil. Ik loop langs hem, lekker langzaam zodat ik zijn geile kont kan zien. En ik snuif om zijn lekkere geur goed te kunnen ruiken. Per ongeluk iets te hard. Bobby kijkt op en ik loop snel door. Shit, shit, shit… Ik schaam mij kapot. Maar zie bij het om de bocht gaan de grijns op Bobby’s gezicht. Snel naar het volgende pad. Eieren pakken en wegwezen. Maar in dat zelfde pad komt Bobby op mij toegelopen. Ik wil teruggaan, maar kan het niet. Achter mij komt Bas met een palletkar. Shit… in de val. En nu? Ik duik met mijn hoofd in het rek met de eieren en hoop dat Bobby snel doorloopt. Maar je raadt het al dat gebeurd niet.

“Ik hoorde je flink snuiven bij mij zo net in de andere rij. Als je graag wilt weten hoe het geurtje heet, dan kun je ook vragen” Eh ja… stamelde ik. Jij ruikt inderdaad erg lekker. Sorry dat ik zo… Geef mij je telefoon eens. Zonder na te denken geef ik hem mij telefoon. Hij typt wat en geeft het dan terug aan mij. “Je mag best snuiven en kijken”, “Kijk maar goed op de telefoon!”. Daar ging Bobby. Hij knipoogde en keek mij weer flirterig aan. En toen zag ik Bas. Hij had alles gezien en gehoord. En keek mij geil aan. Ik ben snel naar de kassa gelopen, afgerekend en de winkel uitgelopen. Mijn lul stond stijf… en mijn telefoon… Wat zou daar nou opstaan. Dat vertel ik later.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *